• 1402/10/11 - 10:35

«مدرسه مفدا» دانشگاه ایران شروع به کار کرد

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ایران، با هدف توانمندسازی دانشجویان در حوزه‌های مختلف رسانه‌ای، کلاس‌های آموزشی مدرسه مفدا را برگزار می‌کند.

321470.mp3 «مدرسه مفدا» دانشگاه ایران شروع به کار کرد

به گزارش «مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران»، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، با هدف توانمندسازی دانشجویان دانشگاه در حوزه‌های مختلف رسانه‌ای، کلاس‌های آموزشی «مدرسه مفدا» را در زمینه های عکاسی، تدوین، طراحی پوستر، فیلمبرداری و خبرنویسی برگزار می‌کند. این کلاس‌ها زیر نظر اساتید مجرب برگزار می‌شوند و فرصتی برای دانشجویان برای کسب مهارت‌های رسانه‌ای است.

در این کلاس‌ها، دانشجویان می‌توانند با اصول و تکنیک‌های عکاسی با دوربین و موبایل، تدوین ویدیویی و صوتی، طراحی پوستر، فیلمبرداری حرفه‌ای و خبرنویسی آشنا شوند.

این مهارت‌ها می‌توانند در زمینه‌های مختلف تحصیلی، شغلی و حتی شخصی برای دانشجویان مفید باشند.

دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند برای پیش ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی mefdaschool@ مدرسه مفدا مراجعه کنند.