• 1402/08/13 - 09:22

طرح «آشنایی دانشجویان نوورود ساکن خوابگاه ها» با خدمات بهداشت روان و مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران،آغاز شد.

37830.mp3 آغاز طرح «آشنایی دانشجویان نوورود ساکن خوابگاه ها» با خدمات بهداشت روان و مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی مفدا ایران، از سوی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، به منظور آشنایی دانشجویان نوورود ساکن در خوابگاه با فعالیت های تخصصی این اداره «طرح آشنایی دانشجویان ورودی جدید ساکن خوابگاه ها» با حضور روان شناسان و مددکاران این مرکز آغاز شد.

فعالیت های تخصصی که در این طرح صورت میگیرد شامل موارد ذیل میباشد:

1_مراجعه روان شناسان و مددکاران اجتماعی به اتاق دانشجویان در خوابگاه

2_گپ و گفت صمیمانه در خصوص حفظ و ارتقا بهداشت روان در طول مدت تحصیل در دانشگاه

3_آشنایی دانشجویان با خدمات مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران

4_توزیع محصولات بهداشت روان (بروشور،کتابچه و نشان کتاب) آغاز «طرح آشنایی دانشجویان ورودی جدید ساکن خوابگاه ها با خدمات بهداشت روان و مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران

دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران به آدرس زیر مراجعه نمایند: