• 1402/07/19 - 13:48

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم مقطع کارشناسی پرستاری و مامایی سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علوم پزشکی ایران- دانشکده پرستاری و مامایی

21211.mp3 اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم مقطع کارشناسی پرستاری و مامایی 1403-1402

پذیرفته شدگان گرامی:

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت موفقیت شما در این آزمون و آرزوی توفیق الهی، خواهشمند است جهت تحویل مدارک ثبت نامی نکات زیر را با دقت مطالعه نمایید.

ثبت نام حضوری:

پس از اطمینان از تکمیل مدارک و دریافت پیام "ثبت نام انجام شد.، " فرم تاییدیه ثبت نام موقت"  را چاپ نموده و همراه با اصل مدارک اسکن شده (به شرح ذیل) از روز دوشنبه مورخ 24 مهر لغایت روز چهارشنبه  مورخ 26 مهر ساعت 8:30 صبح الی 13:30 به دانشکده پرستاری و مامایی (واقع در خیابان ولیعصر، خیابان رشید یاسمی، جنب بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری، دانشکده پرستاری و مامایی ایران، نیم طبقه سوم، اداره آموزش) مراجعه فرمایید. در غیر اینصورت ثبت نام شما لغو خواهد گردید.

مراجعه به دانشکده ترتیب ذیل می باشد:

نام خانوادگی با حروف "الف" تا "ذ"        1402/07/24

نام خانوادگی با حروف "ر" تا "ق"           1402/07/25

نام خانوادگی با حروف "ک" تا "ی"         1402/07/26

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری:

تکمیل و ارایه اصل فرم های ثبت نام  :

1. اصل مدرک دوره سه ساله دیپلم / اصل مدرک دیپلم چهارساله
  2. اصل مدرک دوره پیش دانشگاهی
  3. گواهی مدرک دوره سه ساله دیپلم / گواهی مدرک دیپلم چهارساله
  4. گواهی مدرک پیش دانشگاهی
  5. اصل ریز نمرات دوره سه ساله دیپلم / اصل ریز نمرات دیپلم چهارساله
  6. اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی
  7. فرم های تعهد 4،1 یا 6
  8. تصویر یا کد رهگیری فرم غربالگری سلامت روان

ضروریست پذیرفته شدگان کلیه فرم های پیوست را پس از چاپ، تکمیل کرده و همراه مدارک فوق به دانشکده تحویل دهند.

فرم مشخصات دانشجو_ اداره آموزش فرم مشخصات دانشجو_ امور دانشجویی