• 1402/04/28 - 09:50

اعلام نفرات برگزیده مسابقه آیین‌نامه و شیوه‌نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه

کمیته انضباطی دانشجویان دانشگاه اقدام به برگزاری مسابقه‌ای با هدف افزایش میزان آگاهی دانشجویان در حوزه قوانین انضباطی نمود.

17910.mp3 اعلام نفرات برگزیده مسابقه آیین‌نامه و شیوه‌نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران، این مسابقه با هدف حساس‌سازی و افزایش میزان آگاهی دانشجویان به شکل مجازی از تاریخ 1402/03/01 لغایت 1402/03/15 برگزار گردید که با توجه به استقبال دانشجویان، زمان مسابقه تا 1402/04/05تمدید شد. اطلاع‌رسانی این مسابقه از طریق سایت معاونت دانشجویی و نماینده دانشجویان در کانال‌های مجازی صورت پذیرفت. بدینوسیله با آرزوی سلامتی و موفقیت برای کلیه شرکت کنندگان گرامی اسامی نفرات برگزیده به قید قرعه به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

1- سرکار خانم سیده نرگس مظهری

2- سرکار خانم ستایش اسدی قفری

3- آقای سیدعلی رضوی

نفرات برگزیده محترم جهت دریافت هدیه خود به واحد کمیته انضباطی دانشجویان واقع در طبقه دوم معاونت فرهنگی دانشجویی مراجعه نمایند.