• 1402/06/22 - 08:09

انتصاب دکتر عباسی به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی

20078.mp3 انتصاب دکتر عباسی به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی: دکتر پازوکی؛ رئیس دانشگاه در ابلاغی دکتر محمد عباسی؛ سرپرست دانشکده را به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد. متن ابلاغ به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر محمد عباسی
سرپرست محترم دانشکده پرستاری و مامائی

با سلام و احترام

پیرو ابلاغ شماره 1/2178-1402 مورخ 1402/03/09 و نظر به تعهد، تجارب و حسن سوابق خدمتی جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت رئیس دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه منصوب می‏ شوید تا با استعانت از پروردگار متعال و با بهره‏ گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت ارتقاء کیفی و کمی آن دانشکده اهتمام ورزید و به منظور تحول، پویایی و پیشبرد امور محوله که وظیفه‌‏ای است بس خطیر با احساس مسئولیت و منطبق با موازین شرعی و قانونی، هماهنگ با مسئولین دانشگاه نهایت سعی و تلاش خود را بکار برید. موفقیت شما را از درگاه ایزد یکتا مسئلت دارم.

دکتر عبدالرضا پازوکی

• گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه ها