• 1402/02/19 - 12:29

برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی ایران

در این مراسم یادبود از کتیبه شهید برادری سنجانی یکی از دو شهید والا مقام دانشگاه علوم پزشکی ایران رونمایی می شود.

14599.mp3 برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ به مناسبت سیزدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران و مصادف با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، در روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، از ساعت ۱۸ الی ۲۲، یادواره ای برای گرامیداشت حضور این دو شهید بزرگوار، در جوار مزار شهدای دانشگاه، و با حضور خانواده معظم شهدا برگزار خواهد شد.

همچنین با روایتگری سید ایمان یار احمدی، مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی و مداحی حامد خمسه و حسین ایزدخواه ادامه خواهد یافت و همچنین مراسم همراه با اطعام می باشد.

در این مراسم یادبود، از کتیبه شهید برادری سنجانی، یکی از دو شهید والا مقام دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز رونمایی می شود.

برای سهولت رفت و آمد دانشجویان نیز سرویس رفت و برگشت به خوابگاه ها فراهم است.