• 1403/03/13 - 13:21
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

دبیرکل شورای صنفی دانشگاه انتخاب شد

انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه در روز سی ام اردیبهشت ماه برگزار شد.

334131.mp3 دبیرکل شورای صنفی دانشگاه انتخاب شد

به گزارش «مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران»، فرایند برگزاری انتخابات شوراهای صنفی از اوایل اسفند ماه 1402 با صدور ابلاغ اعضای کمیته های نظارت، اجرایی و مسئولین حوزه های انتخابی آغاز شده و دانشجویان از اول تا یازدهم اردیبهشت ماه اقدام به ثبت نام در انتخابات نمودند، که در این بین 128 نفر از دانشجویان در 19 حوزه انتخابی ثبت نام نموده و پس از اجرای مفاد آیین نامه مبنی بر رسیدن تعداد ثبت نام کنندگان به حد برگزاری انتخابات و تایید صلاحیت داوطلبان، انتخابات در روز سی ام اردیبهشت ماه در 10 حوزه انتخابی برگزارشده و صحت انتخابات در هفت حوزه ی دانشکده پرستاری و مامائی، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دانشکده بهداشت، خوابگاه امام علی (ع)، خوابگاه مطهری، خوابگاه آمل و خوابگاه نواب با حضور حداقل 15درصد از دانشجویان دانشکده ها و خوابگاه های مذکور توسط کمیته نظارت بر انتخابات مورد تایید قرار گرفت.

قابل ذکر است که در انتخابات این دوره 1154 دانشجو با مراجعه به سامانه انتخابات به 3186 نفر رای دادند.

پس از تعیین دبیران دانشکده ها و خوابگاه های دارای شورای صنفی در روز دوازدهم خرداد، اولین جلسه کمیته هماهنگی امر رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه با حضور دبیران شوراهای صنفی برگزار شده و پس از رای گیری جناب آقای محمد حسین کرم زاده به عنوان دبیر کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه (دبیر کل شورای صنفی) انتخاب شدند.