• 1401/06/09 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 83
  • - تعداد بازدید کنندگان: 82
  • Study time: کمتر از یک دقیقه

4776.mp3 دهمین وبینار قرآن، عترت و سلامت / سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای قرائتی

روز پنج شنبه ۱۰ شهریورماه، از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰ وبینار قرآن، عترت و سلامت با موضوع قرآن و امام حسین(علیه السلام) و با ارایه امتیاز فرهنگی، در بستر اسکای روم برگزار خواهد شد.

به گزارش مفدا ایران؛ فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد، روز پنج شنبه ۱۰ شهریورماه، از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰ وبینار "قرآن، عترت و سلامت" را با موضوع قرآن و امام حسین علیه السلام، در بستر اسکای روم، ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار کند.

شایان ذکر است، سخنران این همایش حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای قرائتی بوده و شرکت کنندگان در این همایش از امتیاز فرهنگی برخوردار خواهند شد.

لینک شرکت در همایش، جهت سهولت دسترسی:

• Newsgroup : اطلاعیه ها
  • News code : 4776