• 1402/04/12 - 11:32

دومین کارگاه بررسی خطبه غدیر با عنوان" نسبت امروز ما با غدیر" برگزار می شود

دومین دوره این کارگاه روز سه شنبه ۱3 تیرماه 1402 ساعت ۱1 تا ۱2 در سالن آمفی تأتر با عنوان "چه اتفاقاتی در کائنات در جریان است" برگزار می شود.

17125.mp3 دومین کارگاه بررسی خطبه غدیر با عنوان" نسبت امروز ما با غدیر" برگزار می شود

به گزارش اداره توسعه فعالیت های قرآنی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دومین دوره کارگاه بررسی خطبه غدیر با عنوان "نسبت امروز ما با غدیر" روز سه شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۲در سالن آمفی تأتر ساختمان معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است جلسات دوم و سوم این کارگاه در تاریخ ۱۸ و ۲۱ تیرماه در همان ساعت برگزار می شود. آقای دکتر حامدمحمدیان مدرس کارگاه، در این دوره، رابطه واقعه غدیر را با کل جهان هستی تشریح کرده و راه کلیدی استفاده از رحیمیت خداوند را معرفی خواهد نمود. اداره توسعه فعالیت های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی از کلیه همکاران و دانشجویان دانشگاه دعوت می‌کند در جلسات غدیر شناسی شرکت نمایند.علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۶۷۰۳۸۲۳ تماس حاصل نمایند.