• 1402/08/27 - 12:24

این کنگره بین المللی با شعار "قرآن نسخه شفا بخش" مورخ(25 لغایت27 بهمن ماه1402) در مرکز همایش های رازی دانشگاه برگزار می گردد و آخرین مهلت ارسال آثار تا (25 دی ماه) می باشد.

38519.mp3 یازدهمین کنگره بین المللی «قرآن، عترت و سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

به گزارش اداره توسعه فعالیت های قرآن ( مفدادانشگاه ایران ): یازدهمین کنگره بین المللی «قرآن، عترت و سلامت» از تاریخ (۲۵ تا ۲۷) بهمن سال جاری با شعار "قرآن نسخه شفابخش" با همکاری مشترک فرهنگستان علوم پزشکی کشور، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سایر مراکز علمی و دانشگاهی در تهران ، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران ،در مرکز همایش های رازی برگزار خواهد شد.

این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان حوزه سلامت است.

مهلت ارسال مقالات مورخ(۲۰ دی ۱۴۰۲) میباشد.

محورهای علمی و فرهنگی در این کنگره شامل:

سبک زندگی قرآنی
مفهوم شفا در قرآن
مفهوم عافیت، صحت و سلامت از منظر قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع)
قلب سلیم و نقش آن در راهبری سلامت معنوی
شرح صدر و سلامت روان
انسان سالم مطلوب خداوند
تغذیه سالم از منظر قرآن کریم
حجاب و عفاف و نقش آن در سلامت روان و سلامت خانواده و جامعه
چالش های فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها، مراکز بهداشتی و درمانی
مبانی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

لازم به ذکر است؛پذیرش مقالات از طریق تارنمای کنگره به آدرس زیر امکانپذیر می باشد: