• 1404/05/28 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 283
  • - تعداد بازدید کنندگان: 276
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

حقوق دانشجویان دکتری گروه علوم پزشکی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت از افزایش ۴۰ درصدی حقوق دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت خبر داد.

354829.mp3 حقوق دانشجویان دکتری گروه علوم پزشکی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد

به گزارش مفدا ایران، دکتر حمید اکبری گفت: در مورد افزایش حقوق دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت گفت: در کمیته معاونان وزارت بهداشت که روز شنبه ۲۵ مردادماه برگزار شد، پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی حقوق دانشجویان دکتری تخصصی مطرح شد که همین میزان نیز به تصویب رسید.

وی در مورد میزان حقوق فعلی این دانشجویان گفت: کمک هزینه دانشجویان مجرد ۷ میلیون تومان بود که با افزایش ۴۰ درصدی به حدود ۱۰ میلیون تومان خواهد رسید.

به گزارش مهر، هفته گذشته جمعی از دانشجویان دکتری وزارت بهداشت، در اعتراض به میزان اندک کمک هزینه تحصیلی خود در مقابل این وزارتخانه تجمع کردند. این دانشجویان خواهان افزایش کمک هزینه تحصیلی خود حداقل به ۲۰ میلیون تومان، بهبود شرایط معیشتی، تسهیل امکان اشتغال همزمان با تحصیل و آزادسازی مدارک تحصیلی پس از فراغت از تحصیل هستند.

پیش از این افزایش ۳۰ درصدی حقوق دستیاران پزشکی نیز اعلام شده بود.

  • گروه اخبار : اطلاعیه ها
  • کد خبر : 354829
:
کلیدواژه ها
فرنوش رهنمائی
خبرنگار

فرنوش رهنمائی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings