گروه آموزشی پرستاری سلامت جامعه

دکتر فریده باستانی
استاد عضو هیات علمی (مدیر گروه)
تلفن داخلی:‌ 816

bastani.f@iums.ac.ir

دکتر احمد مهدی زاده
تلفن داخلی: 223

ahmad.nu2005@gmail.com

سیمین خطیر پاشا
مربی عضو هیات علمی تعهداتی
تلفن داخلی:‌

rkhatirpasha.si@iums.ac.i

فرزانه فرزادنیا

مربی عضو هیات علمی تعهداتی
تلفن داخلی:‌ ــــــــــــ

farzadnia.F@iums.ac.ir

دکتر لیدا حسینی
تلفن داخلی:‌ ــــــــــ

hosseini.li@iums.ac.ir

دکتر تکتم کیانیان
تلفن داخلی:‌ 811

kianian.t@iums.ac.ir

گروه آموزشی پرستاری سلامت جامعه، دارای 6 عضو هیات علمی، متشکل از ۱ استاد، 3 استادیار و 2 مربی عضو هیات علمی است، که با ادغام سه گروه "پرستاری سلامت جامعه"، "پرستاری سالمندی" و "پرستاری توانبخشی" به عنوان یک گروه آموزشی مستقل تحصیلات تکمیلی در دانشکده پرستاری مامایی فعالیت می نماید و در زمینه آموزش، پژ‍وهش و تربیت نیروی انسانی در مقاطع مختلف تحصیلی مسئولیت دارد. این گروه علاوه بر آموزش دروس مختلف کارشناسی ارشد پرستاری سلامت جامعه، سالمندی و توانبخشی، تدریس واحد نظری و کارآموزی دروس مقطع کارشناسی پرستاری همچون تحقیق در پرستاری، پرستاري بهداشت مادر و نوزاد، پرستاري در اختلالات سلامت مادر و نوزاد، پرستاری سلامت جامعه، پرستاري سلامت فرد و خانواده و پرستاري و بهداشت محيط را به انضمام کارآموزی آن‌ها در بخش‌های زنان و زایمان و نیز، مراکز بهداشتی غرب و شمال‌غرب تهران در دانشگاه علوم پزشکی ایران عهده دار است.

مأموریت و رسالت

ماموریت گروه پرستاری سلامت جامعه، آموزش و تربیت پرستارانی متعهد، توانمند، مبتکر و اخلاق‌مدار با رویکرد آموزش پاسخگو، جامع و جامعه‌نگر و مبتنی بر فرهنگ جامعه است تا بتوانند با تامین نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی مددجویان برای پیشگیری، حفظ، ارتقاء و بازگرداندن سلامت در چرخه رشد و تکامل از جنینی تا نوزادی، کودکی، نوجوانی، بزرگسالی و سالمندی گام بردارند. در این مسیر جهت شکوفا شدن هر چه بیشتر مهارت‌های حرفه‌ای و اجتماعی دانشجویان، اعضای گروه به طور مداوم برای ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش، خلاقیت، نوآوری علمی و کارآفرینی تلاش می‌کنند.

ماموریت
در حیطه آموزش

• ایجاد شرایط یادگیری پویا و خلاق در راستای ارتقاء کیفیت آموزش نظری و بالینی دانشجویان پرستاری با استفاده از آموزش حضوری، مجازی و الکترونیکی و شبیه سازی منطبق با بروز بیماری های نوظهور
  • ارتقاء همکاری با گروه‌های آموزشی در سطح دانشکده، دانشگاه، ملی و بین‌المللی
  • ارتقاء همکاری با مراکز علمی در سطح دانشکده، دانشگاه، ملی و بین‌المللی
  • ارتقاء ارائه خدمات سلامت به مددجویان از طریق توسعه و بهبود آموزش بالینی دانشجویان پرستاری با هدف آموزش پاسخگو

حیطه پژوهش

• ارتقاء کیفی پژوهش‌ها بر اساس اولویت‌های جامعه و اسناد فرادستی در دانشگاه‌های هزاره سوم
  • ارتقاء کیفی پژوهش‌ها با جهت دادن آنها به سمت هسته پژوهشی گروه
  • انجام پژوهش‌های بین‌رشته ای با گروه‌های دیگر دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها

حیطه مدیریت

• فراهم کردن محیطی صمیمی و حرفه‌ای برای اعضای هیات علمی و دانشجویان
  • برخورداری از نیروی انسانی بالنده و خلاق
  • توسعه و ارتقاء کیفیت خدمات دانشجویی
  • توسعه توانایی اعضای هیات علمی در کیفیت آموزش متناسب با تحولات علمی و تغییرات جامعه در قرن ۲۱
  • ارتقاء کیفیت مراقبت‌ها در مراکز بهداشتی، بخش‌ها و همچنین، مراکز بلند مدت و شبانه‌روزی و آسایشگاه‌های مراقبتی از سالمند و مراکز توانبخشی

چشم انداز

ما برآنیم با گسترش مرزهای دانش پرستاری سلامت جامعه، سالمندی و توانبخشی در سطح ملی و فراملی و ارتقاء استانداردهای آموزشی در تربیت دانش آموختگان پرستاری پیشرو باشیم.

ارزش‌های حاکم بر گروه

گروه پرستاری سلامت جامعه تلاش می‌کند با سرلوحه قرار دادن ماموریت سازمان آموزشی خود و هم راستا با ارزش های دانشگاه علوم پزشکی ایران در جهت تحول، رشد و شکوفایی گام بر می‌دارد. برخی از ارزش های محوری گروه عبارت است از:

• تاکید بر اخلاق حرفه ای و پزشکی و وجدان کاری
  • حفظ کرامت و منزلت نیروی انسانی بر اساس عدالت محوری و آزادی در نظریه پردازی علمی
  • عدالت محوری
  • شایسته سالاری